Helle

Mikäli sääennuste pitää paikkansa tänään tulee olemaan kesän tähän asti lämpimin päivä, +32 astetta. Se on jo liikaa varsinkin, kun emme omista ilmalämpöpumppua tai muuta ilmanviilennintä. Päivä menee istuessa ja yö tulee olemaan vähintäänkin mielenkiintoinen.

Lenkillä huomasin myös luonnon kärsineen helleaallosta, sillä monet puut ovat kellastuneet ja maa on sieltä täältä kuivunut ruskeaksi. Jospa kuivuus saa myös punkit vetäytymään koloihinsa pois koirien ja koiraihmisten poluilta. Toivoa sopii, sillä laskiessani Robinin hetkeksi juoksemaan vapaana metsätiellä pentu päätti pyörähtää pusikon kautta.

Kuumalla säällä ruokahalu kärsii niin ihmisillä kuin koirallakin. Tosin eilen Robin söi harvinaisen hyvällä ruokahalulla nappuloitaan samalla, kun kampasin sen. Asiaan toki saattoivat jonkin verran vaikuttaa kaksi innokasta koiransyöttäjää, jotka tarjoilivat Robinille koiranruokaa nappula kerrallaan suoraan kädestä suuhun. Nyt ainakin toivon koiralla olevan viileämpi olo, sillä kammatessa siitä lähti iso kasa pohjavillaa. Mihin lampaita enää tarvitaan, kun onhan meillä olemassa karvaiset lammaskoirat, jotka pitävät huolen siitä, että villalankateollisuus elää ja voi hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *