Näyttelyharjoituksia ja agilitymaistiaisia

Tänään alkoivat Savo-Karjalan Shelttien omaehtoiset näyttelyharjoitukset Koiramekassa. Oli kiva, kun paikalla oli Robinin lisäksi muitakin koiria, jolloin saimme tuntua aitoon näyttelytilanteeseen. Etenkin uroskoirat tuntuivat herättävät pennun huomion. Ne saivat hännän nousemaan yli sallittujen rajojen kaarelle selän yläpuolelle kuin pystykorvalla konsanaan. Voi ei.

Harjoitusten jälkeen kävimme hetken aikaa kokeilemassa, miltä agilitykenttä tuntuisi. Silta hirvitti korkeutensa vuoksi, putki oli ilmeisesti liian pimeä ja ahdas eikä pujottelu jaksanut kauan kiinnostaa. Mutta hypyt olivat Robinista huippu juttu. Esteitä pompittiin yhä uudelleen ja uudelleen.

Pienen iloittelun jälkeen koittikin karu kohtalo, kun nostin Robinin etupenkin sijaan tavaratilaan. Toisaalta ei se ehkä ihan niin kamalaa ollutkaan, sillä niin mennessä kuin kotiin tullessakin Robin malttoi matkustaa yllätyksekseni hiljaa, mikä on positiivista kehitystä kisamatkoja ajatellen. Ensi viikonlopun Jyväskylän näyttelymatka voisi tuntua pidemmän päälle tukalalta niin koirasta kuin minustakin, mikäli me molemmat änkeäisimme istumaan etupenkille.

Aiempia kirjoituksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *