Pääsiäisriemua ja kavereita koirapuistossa

Lankalauantaina kävimme ensimmäistä kertaa Robinin kanssa koirapuistossa. Aidan toisella puolella oleva uroskoira vei heti Robinin huomion eikä se tuntunut aluksi oikein osaavan päättää iloitako vapaudesta vaiko kaverista verkon takana. Hämmennyksen suuruudesta kertoi myös se, että karvapallomme juoksi päin aitaa. Törmäys ei onneksi ollut kova ja koira selvisi siitä ilman loukkaantumisia.

Hetken kuluttua aidan toiselle puolelle tuli kaksi aikuista koiraa lisää ja pieni narttupentu. Pentu viihtyi aidan vieressä Robinin luona hyvin ja koirilla tuntui olevan yhteinen kieli. Isommat koira yrittivät välilllä käydä hämmentämässä suloista pikkukoirien seurustelutilannetta, mutta lähtivät aina omistajien komentamina kauemmas.

Kuopion Saaristokaupungin koirapuisto on yksi kaupungin 13:sta koirapuistosta (mukaanlukien maaseutualueiden koirapuistot). Se on aidattu alue isolla peltoaukealla, josta avautuu hieno näköala alas Kallaveden jäälle. Kesällä paikka on varmasti upea, kun sininen taivas heijastuu kimaltavilta järven aalloilta. Nyt mäellä vallitsi viileä tuuli ja maa oli vaalean ja kuivan heinän peitossa. Sadat pajunkissat pellon reunalla kertoivat kuitenkin, että on kevät ja luonto puhkeaa taas pian kukkaan. Pitää vaan jaksaa vielä vähän aikaa odottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *